Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

Fem 1 any... I convoquem 2 beques a la creació!

Newsletter sobre el primer aniversari de la plataforma i la convocatòria de beques a la creació per ajudar creadores i creadors.
Sembla que fos ahir que la Liz Castro va aparèixer amb aquesta idea ficada al cap des de feia mesos i que des de l’associació Aixeta de Promoció Cultural vam fer el llançament de la plataforma de micromecenatge continu AIXETA.

No ha estat una iniciativa fàcil d’engegar des de zero: ni com a projecte tecnològic (gràcies Carles Jové per fer possible allò que només imaginàvem!) ni com a nou concepte, difícil d’introduir en aquest país. I és que moltes persones coneixen el micromecenatge convencional però pocs, en canvi, saben dels beneficis per ambdues parts que justament ofereix el micromecenatge amb continuïtat

Per això estem especialment agraïdes a les persones que heu cregut en nosaltres al llarg d’aquests mesos: a les qui us heu fet mecenes de la pròpia plataforma i/o dels projectes de creadores i creadors que ajudem a tirar endavant des de la nostra modesta organització sense ànim de lucre i des del voluntariat, així com també a totes les persones creadores que heu triat l’Aixeta com a un coixí de cara anar assolint recursos mes a mes per poder seguir creant. MOLTES GRÀCIES!

I per això ens fa especialment il·lusió anunciar-vos que hem decidit bufar la primera espelma amb un anunci al qual ens havíem compromès des dels orígens del projecte: vam dir que reinvertiríem els beneficis de la plataforma en la comunitat creadora. I avui estem orgulloses de poder fer realitat aquest compromís amb tots vosaltres aquesta primavera mateix.


Convoquem dues beques a la creació, a les quals poden optar totes les persones que tant des del primer dia com fins a molt tard el 31 de maig tinguin pàgina viva a l’Aixeta de com a mínim dos mesos d'antiguitat (és a dir que s'han de crear com a molt tard el 31 de març!), motivant-se per assolir mecenes i generar continguts. Qui vulgui aconseguir els 500€ o els 300€ de les dues beques respectivament pot consultar com participar-hi a les bases des d’ara mateix i fins el 31 de maig! Retransmetrem el sorteig públicament, en directe, i anunciarem les dues persones guanyadores tant bon punt surtin escollides per sorteig.

Gràcies per la teva confiança, ben aviat anunciarem més novetats per seguir impulsant la creació!