Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Bases del concurs per a les Beques Aixeta 2020

Bases del concurs per a les Beques a la creació de la plataforma Aixeta 2020


OBJECTE
L’Aixeta té com a objectiu donar suport a la comunitat creativa. Per aquest motiu, convoca per a l’any 2020 dues beques de suport a la creació per a creador/es de la plataforma de micromecenatge continu www.aixeta.cat. El concurs es resoldrà per sorteig d’acord amb el que estableixen aquestes bases.

DOTACIÓ
Els imports de les dues beques són de 500 i de 300 euros respectivament.
Un cop resolt el concurs d’adjudicació, es lliurarà l'import total de la beca guanyada per tal que la persona beneficiària pugui seguir creant.

REQUISITS
El creador o creadora que vulgui optar a una beca Aixeta ha de complir amb els següents requisits abans del 31 de maig de 2020:
•tenir una pàgina oberta i activa a l'Aixeta des de com a mínim el 31 de març (per tant, un mínim de dos mesos abans de la data límit de la convocatòria, 31 de maig)..
•haver engrescat com a mínim a 50 mecenes a subscriure’s a la seva pàgina, aportant-li micromecenatge continu.
•haver creat com a mínim 20 publicacions (material original propi) a la seva pàgina.

L’equip de l’Aixeta revisarà el compliment dels criteris de les persones participants i el validarà prèviament al sorteig.

MODALITAT D’ADJUDICACIÓ
Les persones i projectes aspirants que assoleixin els criteris establerts entraran al sorteig públic que durà a terme l’AIXETA en directe a principis de juny de 2020, un cop seleccionades les persones finalistes que compleixin els requisits. Els noms dels qui s’enduguin les beques es notificaran a les persones agraciades i seguidament es faran públics.

COM PARTICIPAR-HI?
VOLS GUANYAR UNA DE LES BEQUES? Escriu-nos a [email protected] indicant al títol del missatge BEQUES 2020 i envia'ns el teu nom i el de la teva pàgina. 

ACCEPTACIÓ DE LES BASES 
La presentació de la sol·licitud suposa l’acceptació total i incondicional de les bases. Les sòcies de l'Aixeta aclariran qualsevol dubte pel que fa a la seva interpretació. 
OBRIM L’AIXETA PER LA CREACIÓ I ANIMEM TOTHOM A PARTICIPAR-HI! BONES CREACIONS!