Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 100
    Mecenes
  • 467.0
    mensuals
  • 1994.53
    total
Mentre t'animes a donar suport a les persones creadores, perquè no et SUBSCRIUS DIRECTAMENT A L'AIXETA? És la manera d'ajudar a tirar endavant aquesta plataforma i les despeses de l'associació sense ànim de lucre que la gestiona, sense la qual no seria possible. Reinvertirem els beneficis obtinguts a la comunitat. Gràcies!
Base
Un euro al mes, 12 euros l'any, és una manera fàcil de posar el teu granet de sorra cap a enfortir la comunitat creativa al teu volant. Gràcies!
1,00 € mensuals
Mitjà
Creus que l'Aixeta és una bona idea però no saps a qui subscriure't? Pots donar suport directament a l'Aixeta i nosaltres repartirem els guanys entre les persones creadores. Gràcies!

Entre altres projectes de l'Aixeta, les persones subscrites al nivell mitjà tenen també accés als episodis de l'audiosèrie "Manual de desobediència civil" narrats per activistes d'aquí, una audiosèrie que de juliol a octubre diàriament hem anat publicant. Els pots escoltar quan et vingui de gust i com et vingui de gust, al carrer o a casa, en cotxe o sortint de la feina o de classe, al mòbil, a la tablet o a l'ordinador. Tu tries! 
5,00 € mensuals
Heroi/Heroïna
Creus que l'Aixeta és una bona idea però no saps a qui subscriure't? Pots donar suport directament a l'Aixeta i nosaltres repartirem els guanys entre totes les persones creadores. Gràcies!

A més de l'accés als projectes propis tens una recompensa extra, com a heroi(na) que ets! En el cas de l'audiosèrie del "Manual de desobediència civil", tindràs accés a tots els episodis i si et subscrius 3 mesos rebràs a casa el CD amb tota la sèrie completa perquè puguis reescoltar l'obra sencera sense interrupcions sempre que vulguis. 
10,00 € mensuals
Comunitat creadora
Si ens vols donar una gran empenta però no saps a quin creador vols donar suport, pots formar part de la comunitat subscrivint-te directament a l'Aixeta. Gràcies!

Tindràs accés a tots els projectes propis de l'Aixeta i a dues recompenses extra. Concretament sobre l'àudiosèrie "Manual de desobediència civil", per un mínim de 3 mesos de subscripció rebràs a casa el CD amb tota l'audiosèrie així com el propi llibre en paper o en digital (tu tries!) editat per Edicions Saldonar.
25,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat