Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 69
    Mecenes
A més a més de donar suport a les persones creadores, també pots SUBSCRIURE’T DIRECTAMENT A L'AIXETA! 

És la manera d'ajudar a tirar endavant aquesta plataforma entre tots i totes. Invertirem tots els beneficis obtinguts en la comunitat creadora. És fàcil canviar de nivell de subscripció (o fins i tot donar-te de baixa): en un click i en qualsevol moment.
Esquitx
Un euro al mes, 12€ l'any. És una manera fàcil de posar la teva gota al mar de la creació per enfortir la comunitat al teu voltant. Una de les nostres despeses bàsiques és el webhosting, vídeo i altres serveis digitals que hem de pagar cada mes. Una subscripció a aquest nivell ens ajuda a pagar-les. Gràcies!
1,00 € mensuals
Gota a Gota
Ara sí! Amb 3€ al mes fas possible millorar la plataforma i afegir-hi prestacions, com poden ser múltiples dissenys de pàgina, un sistema de comentaris per les publicacions per facilitar la interacció entre creadors i seguidors, enfortir el sistema de publicacions perquè es puguin penjar diversos tipus de continguts, i si tens propostes o idees, subscriu-te a aquest nivell i escriu-nos!!
3,00 € mensuals
Raig
Ets un mecenes compromès, eh? Els teus 5€ al mes ens permetran no només cobrir les despeses bàsiques i millorar prestacions, sinó assistir els creadors amb tot allò que necessiten. Gràcies al teu compromís amb la creació, els ajudarem a pensar amb ells la seva pàgina, com promocionar-la...
5,00 € mensuals
Font
Ep, cosa sèria! Bona tria! Amb 10€ al mes, ens ajudes a expandir les nostres campanyes de màrqueting per atraure mecenes i promocionar millor els nostres creadors. Aixeta no només és un sistema de cobrament sinó que és també un centre cultural on ens ajudem mútuament a promoure les creacions de tothom. El teu suport ens permetrà engrescar més mecenes promocionant les creacions amb àudiovisuals i accions de màrqueting digital, pagant altres serveis per donar més visibilitat de les pàgines dels creadors i fer créixer la seva comunitat de mecenes.
10,00 € mensuals
Cascada
Ara sí que sí! Ens posem dretes per aplaudir-te! Donant 25€ al mes, ens ajudes a fer-ho tot: cobrir serveis bàsics, afegir prestacions a la plataforma, assistir els creadors amb serveis especialitzats, expandir les campanyes de màrqueting. I també a oferir noves beques als creadors de la plataforma, les #BequesALaCreació: no només per incentivar les persones creadores de la plataforma sinó per premiar-les amb un ajut econòmic extra!

Moltes gràcies, aquesta sí que és l'AIXETA que havíem somiat fer!
25,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual