Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Fem 1 any... I convoquem 2 beques a la creació!

Newsletter sobre el primer aniversari de la plataforma i la convocatòria de beques a la creació per ajudar creadores i creadors.
Sembla que fos ahir que la Liz Castro va aparèixer amb aquesta idea ficada al cap des de feia mesos i que des de l’associació Aixeta de Promoció Cultural vam fer el llançament de la plataforma de micromecenatge continu AIXETA.

No ha estat una iniciativa fàcil d’engegar des de zero: ni com a projecte tecnològic (gràcies Carles Jové per fer possible allò que només imaginàvem!) ni com a nou concepte, difícil d’introduir en aquest país. I és que moltes persones coneixen el micromecenatge convencional però pocs, en canvi, saben dels beneficis per ambdues parts que justament ofereix el micromecenatge amb continuïtat

Per això estem especialment agraïdes a les persones que heu cregut en nosaltres al llarg d’aquests mesos: a les qui us heu fet mecenes de la pròpia plataforma i/o dels projectes de creadores i creadors que ajudem a tirar endavant des de la nostra modesta organització sense ànim de lucre i des del voluntariat, així com també a totes les persones creadores que heu triat l’Aixeta com a un coixí de cara anar assolint recursos mes a mes per poder seguir creant. MOLTES GRÀCIES!

I per això ens fa especialment il·lusió anunciar-vos que hem decidit bufar la primera espelma amb un anunci al qual ens havíem compromès des dels orígens del projecte: vam dir que reinvertiríem els beneficis de la plataforma en la comunitat creadora. I avui estem orgulloses de poder fer realitat aquest compromís amb tots vosaltres aquesta primavera mateix.


Convoquem dues beques a la creació, a les quals poden optar totes les persones que tant des del primer dia com fins a molt tard el 31 de maig tinguin pàgina viva a l’Aixeta de com a mínim dos mesos d'antiguitat (és a dir que s'han de crear com a molt tard el 31 de març!), motivant-se per assolir mecenes i generar continguts. Qui vulgui aconseguir els 500€ o els 300€ de les dues beques respectivament pot consultar com participar-hi a les bases des d’ara mateix i fins el 31 de maig! Retransmetrem el sorteig públicament, en directe, i anunciarem les dues persones guanyadores tant bon punt surtin escollides per sorteig.

Gràcies per la teva confiança, ben aviat anunciarem més novetats per seguir impulsant la creació!