Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 125
    Subscribers

Subscriu-te i fes-te mecenes de l'Aixeta!


Bon dimecres a tots! Avui és el sisè dia de campanya, i estem molt contents amb els resultats obtinguts en aquestes primeres jornades. Amb #PerLaCreacióEnCATALÀ volem evidenciar la importància que té l'Aixeta en la creació en català. Enfortir l'Aixeta és enfortir els continguts dels projectes culturals i comunicatius que acollim i, en conseqüència, també és enfortir la nostra llengua.

Fer créixer l'Aixeta vol dir millorar les eines existents, i habilitar-ne de noves, perquè tant creadors com mecenes puguin seguir gaudint de la creació que es fa en català en aquest país. Per això seguim buscant més persones que vulguin ajudar-nos a consolidar la plataforma catalana de micromecenatge continu. Tenim preparades moltes funcions que començarem a treballar i implementar així que haguem arribat a l'objectiu.

Fins a dia d'avui hem aconseguit 30 mecenes nous, però encara ens en falten 50 per assolir l'objectiu que ens hem marcat: arribar als 150 mecenes. Si encara no ets mecenes de l'Aixeta, t'animem a que facis el pas i ens ajudis. Pots subscriure't per només 1€, 3€, 5€ al mes... o fins i tot per 10€ i 25€ al mes. Gota a gota, entre tots empenyem l'Aixeta.

Subscriu-te i fes-te mecenes de l'Aixeta clicant aquí!
Moltes gràcies!
Aixeta
06 September 2023