Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 125
    Mecenes

Subscriu-te i fes-te mecenes de l'Aixeta!


Bon dimecres a tots! Avui és el sisè dia de campanya, i estem molt contents amb els resultats obtinguts en aquestes primeres jornades. Amb #PerLaCreacióEnCATALÀ volem evidenciar la importància que té l'Aixeta en la creació en català. Enfortir l'Aixeta és enfortir els continguts dels projectes culturals i comunicatius que acollim i, en conseqüència, també és enfortir la nostra llengua.

Fer créixer l'Aixeta vol dir millorar les eines existents, i habilitar-ne de noves, perquè tant creadors com mecenes puguin seguir gaudint de la creació que es fa en català en aquest país. Per això seguim buscant més persones que vulguin ajudar-nos a consolidar la plataforma catalana de micromecenatge continu. Tenim preparades moltes funcions que començarem a treballar i implementar així que haguem arribat a l'objectiu.

Fins a dia d'avui hem aconseguit 30 mecenes nous, però encara ens en falten 50 per assolir l'objectiu que ens hem marcat: arribar als 150 mecenes. Si encara no ets mecenes de l'Aixeta, t'animem a que facis el pas i ens ajudis. Pots subscriure't per només 1€, 3€, 5€ al mes... o fins i tot per 10€ i 25€ al mes. Gota a gota, entre tots empenyem l'Aixeta.

Subscriu-te i fes-te mecenes de l'Aixeta clicant aquí!
Moltes gràcies!
Aixeta
06 Setembre 2023