Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

Regals per a l'amic invisible—avui Música!

Fes un regal de MÚSICA a l'amic invisible
Regala una subscripció que no s'esperen mentre dones suport a la cultura!
S'apropen les festes nadalenques i tornen les trobades amb la gent que estimem. Per sumar-nos a aquests dies de celebració, et volem presentar la campanya Regals per a l'amic invisible!, una oportunitat per a regalar subscripcions dels teus creadors i creadores preferits a les persones del teu voltant durant aquest Nadal. 
Regals per a l'amic invisible! és una iniciativa que et permet regalar subscripcions dels teus creadors i creadores preferits que hi ha a l'Aixeta, aprofitant les celebracions de l'amic invisible o cagatió. Un regal diferent, carregat de cultura, amb el qual dones suport a creadors de proximitat perquè continuïn creant!
Opcions diferents i variades. Per a posar-ho fàcil, cada parell de dies, trobaràs al nostre web una selecció de pàgines de creadors i creadores ordenats per temàtiques. Avui comencem amb regals de música. D'aquí uns dies, us presentarem altres opcions. Un cop hagis trobat al creador perfecte pel teu amic o amiga invisible, clica l'enllaç "Ho regalo" del compte que vols regalar. Després de pagar, t'arribarà un correu electrònic amb un certificat que hauràs de reenviar a la persona afortunada amb les instruccions perquè es doni d'alta i comenci a gaudir del creador que hagis escollit per a ella.
Si no t'agrada cap de les opcions que hem preparat des de l'Aixeta, sempre pots anar a la pàgina de Nivells de Subscripció del teu creador o creadora preferit, i clica "Regala-ho" sota el nivell desitjat. (També pots regalar una subscripció a l'Aixeta mateixa per ajudar-nos a tenir més suport!) Introdueix el nombre de mesos que vols regalar, i clica Endavant per crear el regal. Rebràs el certificat per correu per passar al teu amic o amiga estimats!
El teu amic o amiga invisible podrà gaudir d'un regal original, creatiu i fet localment!
Qualsevol dubte, estem a la teva disposició!
Salut i bones festes!