Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Regals per a l'amic invisible—avui Música!

Fes un regal de MÚSICA a l'amic invisible
Regala una subscripció que no s'esperen mentre dones suport a la cultura!
S'apropen les festes nadalenques i tornen les trobades amb la gent que estimem. Per sumar-nos a aquests dies de celebració, et volem presentar la campanya Regals per a l'amic invisible!, una oportunitat per a regalar subscripcions dels teus creadors i creadores preferits a les persones del teu voltant durant aquest Nadal. 
Regals per a l'amic invisible! és una iniciativa que et permet regalar subscripcions dels teus creadors i creadores preferits que hi ha a l'Aixeta, aprofitant les celebracions de l'amic invisible o cagatió. Un regal diferent, carregat de cultura, amb el qual dones suport a creadors de proximitat perquè continuïn creant!
Opcions diferents i variades. Per a posar-ho fàcil, cada parell de dies, trobaràs al nostre web una selecció de pàgines de creadors i creadores ordenats per temàtiques. Avui comencem amb regals de música. D'aquí uns dies, us presentarem altres opcions. Un cop hagis trobat al creador perfecte pel teu amic o amiga invisible, clica l'enllaç "Ho regalo" del compte que vols regalar. Després de pagar, t'arribarà un correu electrònic amb un certificat que hauràs de reenviar a la persona afortunada amb les instruccions perquè es doni d'alta i comenci a gaudir del creador que hagis escollit per a ella.
Si no t'agrada cap de les opcions que hem preparat des de l'Aixeta, sempre pots anar a la pàgina de Nivells de Subscripció del teu creador o creadora preferit, i clica "Regala-ho" sota el nivell desitjat. (També pots regalar una subscripció a l'Aixeta mateixa per ajudar-nos a tenir més suport!) Introdueix el nombre de mesos que vols regalar, i clica Endavant per crear el regal. Rebràs el certificat per correu per passar al teu amic o amiga estimats!
El teu amic o amiga invisible podrà gaudir d'un regal original, creatiu i fet localment!
Qualsevol dubte, estem a la teva disposició!
Salut i bones festes!