Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

INSCRIPCIONS "SUMA I MULTIPLICA'T"


Estimats/des creadors/es,

tot seguit us deixem les instruccions per inscriure-us a la campanya "SUMA I MULTIPLICA'T" on regalem 10.000€ entre tots els qui participeu! Si encara no saps ben bé com funciona, recorda que pots trobar la informació al següent enllaç:
https://som.aixeta.cat/ca/posts/benvingutsdes-a-la-campanya-suma-i-multiplicat

INSTRUCCIONS PER A LA INSCRIPCIÓ:
- Si ja eres creador/a de l'Aixeta abans que comencés la campanya:
Envia un correu electrònic amb el mail que tens vinculat al teu perfil de l'Aixeta a [email protected] exposant la teva voluntat de participar i dient que acceptes les bases legals de la campanya (les pots trobar aquí: https://som.aixeta.cat/ca/posts/informacio-i-bases-legals-suma-i-multiplicat)

- Si encara no ets creador/a de l'Aixeta:
Registra't a la plataforma (https://www.aixeta.cat/join) i segueix els mateixos passos que el grup anterior; envia un correu electrònic amb el mail que tens vinculat al teu perfil de l'Aixeta a [email protected] exposant la teva voluntat de participar i dient que acceptes les bases legals de la campanya. Un cop ho hagis fet, ja podràs començar a crear la teva pàgina i l'Aixeta, i quan te la validem, ja estarà tot llest perquè participis al concurs.

Recordeu que des del moment de la inscripció, ja es començaran a comptabilitzar els nous mecenes que capteu així que no badeu!
Aixeta
14 November 2022