Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

INSCRIPCIONS "SUMA I MULTIPLICA'T"


Estimats/des creadors/es,

tot seguit us deixem les instruccions per inscriure-us a la campanya "SUMA I MULTIPLICA'T" on regalem 10.000€ entre tots els qui participeu! Si encara no saps ben bé com funciona, recorda que pots trobar la informació al següent enllaç:
https://som.aixeta.cat/ca/posts/benvingutsdes-a-la-campanya-suma-i-multiplicat

INSTRUCCIONS PER A LA INSCRIPCIÓ:
- Si ja eres creador/a de l'Aixeta abans que comencés la campanya:
Envia un correu electrònic amb el mail que tens vinculat al teu perfil de l'Aixeta a [email protected] exposant la teva voluntat de participar i dient que acceptes les bases legals de la campanya (les pots trobar aquí: https://som.aixeta.cat/ca/posts/informacio-i-bases-legals-suma-i-multiplicat)

- Si encara no ets creador/a de l'Aixeta:
Registra't a la plataforma (https://www.aixeta.cat/join) i segueix els mateixos passos que el grup anterior; envia un correu electrònic amb el mail que tens vinculat al teu perfil de l'Aixeta a [email protected] exposant la teva voluntat de participar i dient que acceptes les bases legals de la campanya. Un cop ho hagis fet, ja podràs començar a crear la teva pàgina i l'Aixeta, i quan te la validem, ja estarà tot llest perquè participis al concurs.

Recordeu que des del moment de la inscripció, ja es començaran a comptabilitzar els nous mecenes que capteu així que no badeu!
Aixeta
14 Novembre 2022