Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 125
    Subscribers

Estem preparant la Nova Aixeta...

La Nova Aixeta

This video is being processed
Un nou disseny, i noves funcionalitats...! Estem treballant per fer de l'Aixeta una plataforma més moderna i interactiva!
Benvolguts amics, seguidors i mecenes. Estem preparant una Nova Aixeta! Un nou disseny, i noves funcionalitats. De fet, algunes ja les tenim en fase de proves, com els m'agrades, que ja es troben a la vostra disposició! Amb aquesta acció podreu indicar quines publicacions us agraden i us semblen interessants d'aquells creadors que seguiu (o no). Estem treballant per fer de l'Aixeta una plataforma més moderna i interactiva!

Ens ajudes a fer-ho possible? Com sabeu, l'Aixeta és una associació cultural sense ànim de lucre, i totes les millores que anirem implementant aquestes properes setmanes requereixen temps, però, sobretot, també diners. Per això és tan important que donis suport a l'Aixeta, i te'n facis mecenes. Actualment en tenim 125, però ens falten 25 subscriptors per arribar al total de 150, xifra que ens permetrà assolir la plena autogestió!

Fes-te mecenes i fes possible la Nova Aixeta! https://som.aixeta.cat/ca/subscription

Aixeta
04 March 2024