Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

NotIcias sobre aixeta

  • 124
    Mecenas

Estem preparant la Nova Aixeta...

La Nova Aixeta

Este video todavía se está procesando
Un nou disseny, i noves funcionalitats...! Estem treballant per fer de l'Aixeta una plataforma més moderna i interactiva!
Benvolguts amics, seguidors i mecenes. Estem preparant una Nova Aixeta! Un nou disseny, i noves funcionalitats. De fet, algunes ja les tenim en fase de proves, com els m'agrades, que ja es troben a la vostra disposició! Amb aquesta acció podreu indicar quines publicacions us agraden i us semblen interessants d'aquells creadors que seguiu (o no). Estem treballant per fer de l'Aixeta una plataforma més moderna i interactiva!

Ens ajudes a fer-ho possible? Com sabeu, l'Aixeta és una associació cultural sense ànim de lucre, i totes les millores que anirem implementant aquestes properes setmanes requereixen temps, però, sobretot, també diners. Per això és tan important que donis suport a l'Aixeta, i te'n facis mecenes. Actualment en tenim 125, però ens falten 25 subscriptors per arribar al total de 150, xifra que ens permetrà assolir la plena autogestió!

Fes-te mecenes i fes possible la Nova Aixeta! https://som.aixeta.cat/ca/subscription

Aixeta
04 marzo 2024