Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

 • 100
  Subscribers
 • 467.0
  monthly
 • 1994.53
  total

Parlen de l'Aixeta a RAC1!

 1. 2019-02-05-el-mon-a-rac1-recomanacio.mp3
  : :
Els programes El món a RAC1 i Via lliure han estat els primers a parlar de la plataforma com a novetat i recomanació
Avui recuperem tres talls dels programes El món a RAC1, dirigit per en Jordi Basté, i Via lliure, sota la batuta d'en Xavi Bundó, en els quals s'han recomanat seguir de prop l'Aixeta com a nova plataforma.

En Josep Maria Ganyet va ser el primer de donar la primícia a en Jordi Basté a l'espai d'Internet d'El món. Ja n'havia fet una prèvia des del seu perfil de Twitter, i el passat 16 de gener en va parlar, juntament amb en Jordi Sellas i l'Albert Garlo. A més, li encanta el "disseny psicotròpic" de la plataforma! 
Aquest cap de setmana, el 2 de febrer, en Genís Roca ens va destacar també com a novetat a internet (ho teniu al minut 17:05) al Via lliure.  

I aquest matí, en Jofre Llombart, sotsdirector d'El món a RAC1, ha fet de la iniciativa Aixeta la seva recomanació del dia. Se us acut alguna millor manera de començar a caminar per obrir l'Aixeta? Us n'adjuntem el tall aquí sota.
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat