Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

NotIcias sobre aixeta

  • 126
    Mecenas

Parlen de l'Aixeta a RAC1!

  1. 2019-02-05-el-mon-a-rac1-recomanacio.mp3
    : :
Els programes El món a RAC1 i Via lliure han estat els primers a parlar de la plataforma com a novetat i recomanació
Avui recuperem tres talls dels programes El món a RAC1, dirigit per en Jordi Basté, i Via lliure, sota la batuta d'en Xavi Bundó, en els quals s'han recomanat seguir de prop l'Aixeta com a nova plataforma.

En Josep Maria Ganyet va ser el primer de donar la primícia a en Jordi Basté a l'espai d'Internet d'El món. Ja n'havia fet una prèvia des del seu perfil de Twitter, i el passat 16 de gener en va parlar, juntament amb en Jordi Sellas i l'Albert Garlo. A més, li encanta el "disseny psicotròpic" de la plataforma! 
Aquest cap de setmana, el 2 de febrer, en Genís Roca ens va destacar també com a novetat a internet (ho teniu al minut 17:05) al Via lliure.  

I aquest matí, en Jofre Llombart, sotsdirector d'El món a RAC1, ha fet de la iniciativa Aixeta la seva recomanació del dia. Se us acut alguna millor manera de començar a caminar per obrir l'Aixeta? Us n'adjuntem el tall aquí sota.