Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 125
    Subscribers

Obrim el Calendari d'advent 2020 de l'Aixeta!

Qui ho diu que els calendaris d’advent no poden ser engrescadors, divertits i aportar valor afegit? Què hi ha més llaminer que la cultura?

A l’Aixeta hem preparat un Calendari d’advent digital, gratuït i obert a tothom, perquè coneguis, a mida que s’atansa Nadal, alguns dels nostres creadors i creadores. A partir de l’1 de desembre, obre cada dia la finestra a un contingut nou de mans dels autors de la nostra pàgina. Recitals, cançons, poemes, relats, vídeos..., a l’Aixeta hi ha lloc per a qualsevol manifestació artística. Seu, relaxa’t i gaudeix del nostre Calendari d’advent particular, fes un cop d’ull a les pàgines dels seus creadors i, si t’hi animes, subscriu-t’hi i dona suport al projecte que més t'agradi amb una petita aportació mensual.

Cada dia, a Twitter, Facebook i Instagram, i també a la nostra pàgina, trobaràs una finestra per obrir al nostre Calendari d’advent. 

Gaudeix, comparteix i fes cultura!