Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Obrim el Calendari d'advent 2020 de l'Aixeta!

Qui ho diu que els calendaris d’advent no poden ser engrescadors, divertits i aportar valor afegit? Què hi ha més llaminer que la cultura?

A l’Aixeta hem preparat un Calendari d’advent digital, gratuït i obert a tothom, perquè coneguis, a mida que s’atansa Nadal, alguns dels nostres creadors i creadores. A partir de l’1 de desembre, obre cada dia la finestra a un contingut nou de mans dels autors de la nostra pàgina. Recitals, cançons, poemes, relats, vídeos..., a l’Aixeta hi ha lloc per a qualsevol manifestació artística. Seu, relaxa’t i gaudeix del nostre Calendari d’advent particular, fes un cop d’ull a les pàgines dels seus creadors i, si t’hi animes, subscriu-t’hi i dona suport al projecte que més t'agradi amb una petita aportació mensual.

Cada dia, a Twitter, Facebook i Instagram, i també a la nostra pàgina, trobaràs una finestra per obrir al nostre Calendari d’advent. 

Gaudeix, comparteix i fes cultura!