Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

L'Aixeta al diari PÚBLIC

El diari Públic destaca l'Aixeta com a "plataforma connecta creadors amb el públic i pot suposar un finançament per a moltes propostes artístiques"
Aquesta setmana les pàgines de Cultura del diari PÚBLIC han destacat el nostre projecte en una peça firmada per la periodista Lídia Penelo: "La plataforma connecta els creadors amb el públic i pot suposar un finançament per a moltes propostes artístiques. Funciona amb un model de subscripció, de manera que s'aporten recursos periòdicament a l'artista que es decideixi", destaca. "Guanyar-se la vida com a artista o fent cultura és difícil, i en països com el nostre encara ho és més. La base del teixit cultural se sosté amb un entramat de treballadores i treballadors autònoms amb ingressos exigus, pagaments en negre i ingressos irregulars. Per això eines com l’Aixeta resulten útils i necessàries", conclou.