Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 124
    Mecenes

L'Aixeta al diari PÚBLIC

El diari Públic destaca l'Aixeta com a "plataforma connecta creadors amb el públic i pot suposar un finançament per a moltes propostes artístiques"
Aquesta setmana les pàgines de Cultura del diari PÚBLIC han destacat el nostre projecte en una peça firmada per la periodista Lídia Penelo: "La plataforma connecta els creadors amb el públic i pot suposar un finançament per a moltes propostes artístiques. Funciona amb un model de subscripció, de manera que s'aporten recursos periòdicament a l'artista que es decideixi", destaca. "Guanyar-se la vida com a artista o fent cultura és difícil, i en països com el nostre encara ho és més. La base del teixit cultural se sosté amb un entramat de treballadores i treballadors autònoms amb ingressos exigus, pagaments en negre i ingressos irregulars. Per això eines com l’Aixeta resulten útils i necessàries", conclou.