Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

Ja tenim totes les categories dels “Regals per a l'amic invisible”!

Per sumar-nos a aquests dies de celebració i trobades amb la gent que estimem, des de l’Aixeta hem engegat la campanya Regals per a l'amic invisible! Una oportunitat per a fer descobrir els teus creadors i creadores preferits a les persones del teu voltant durant aquestes festes.

Tens una amiga invisible fanàtica de la música? Un que no es pot resistir al poder de la paraula i la literatura? Una freak dels videojocs, amb ganes saber les últimes novetats del sector? Un curiós de mena a qui vols sorprendre amb algun regal diferent?

Ja pots consultar la nostra selecció de pàgines de creadors i creadores que segur encanten al teu amic o amiga invisible! Des d’aquest enllaç accediràs a la pàgina central de la campanya, on trobaràs totes les opcions dividides en sis categories: música, lletres, podcast, videojocs, català i tutti frutti

Endinsa’t a la pàgina i segur que trobes al creador o creadora perfecte pel teu amic o amiga. Regalant-li una subscripció estaràs donant suport a la cultura de proximitat!
Aixeta
20 December 2021