Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

NotIcias sobre aixeta

  • 126
    Mecenas

Ja tenim totes les categories dels “Regals per a l'amic invisible”!

Per sumar-nos a aquests dies de celebració i trobades amb la gent que estimem, des de l’Aixeta hem engegat la campanya Regals per a l'amic invisible! Una oportunitat per a fer descobrir els teus creadors i creadores preferits a les persones del teu voltant durant aquestes festes.

Tens una amiga invisible fanàtica de la música? Un que no es pot resistir al poder de la paraula i la literatura? Una freak dels videojocs, amb ganes saber les últimes novetats del sector? Un curiós de mena a qui vols sorprendre amb algun regal diferent?

Ja pots consultar la nostra selecció de pàgines de creadors i creadores que segur encanten al teu amic o amiga invisible! Des d’aquest enllaç accediràs a la pàgina central de la campanya, on trobaràs totes les opcions dividides en sis categories: música, lletres, podcast, videojocs, català i tutti frutti

Endinsa’t a la pàgina i segur que trobes al creador o creadora perfecte pel teu amic o amiga. Regalant-li una subscripció estaràs donant suport a la cultura de proximitat!
Aixeta
20 diciembre 2021