Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

Nova campanya: #FesTeMecenes, obrim l'aixeta de la creació! #GotaAGota

Campanya #FesTeMecenes, obrim l'Aixeta de la creació!

This video is being processed
Fes-te mecenes, obrim l'aixeta de la creació!
Fa dies que hi fèiem voltes, preocupades per la situació de confinament que afecta al cor de l'àmbit de la creació. Els esdeveniments, concerts, representacions, exposicions, publicacions, estrenes, Sant Jordi, etc... Tot s'ajorna fins a mig estiu (si no més enllà, tampoc queda clar) i sense poder presentar tots aquests continguts, creadores i creadors i els seus projectes queden sense recursos. 

Per això, i gràcies a la màgia i la imaginació dels amics d'AbracadaBras, hem presentat aquesta campanya amb la qual volem sensibilitzar la societat de la necessitat de fer-se mecenes de la creació i fer un cop de mà, per ajudar a tirar endavant a totes aquestes persones i projectes en temps de confinament i de crisi. Tens 2, 3, 5€ al mes per convidar-los a un cafè, els que abans et gastaves de tant en tant en xiclets o al bar? Per molt poquet els pots ajudar, no deixis que s'enfonsin. Depèn de tothom, de la ciutadania, no d'uns ajuts públics que no arribaran mai. Hi col·labores? #FesTeMecenes #GotaAGota #TuFasPossibleLaCreació