Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Nova campanya: #FesTeMecenes, obrim l'aixeta de la creació! #GotaAGota

Campanya #FesTeMecenes, obrim l'Aixeta de la creació!

Aquest vídeo encara s'està processant
Fes-te mecenes, obrim l'aixeta de la creació!
Fa dies que hi fèiem voltes, preocupades per la situació de confinament que afecta al cor de l'àmbit de la creació. Els esdeveniments, concerts, representacions, exposicions, publicacions, estrenes, Sant Jordi, etc... Tot s'ajorna fins a mig estiu (si no més enllà, tampoc queda clar) i sense poder presentar tots aquests continguts, creadores i creadors i els seus projectes queden sense recursos. 

Per això, i gràcies a la màgia i la imaginació dels amics d'AbracadaBras, hem presentat aquesta campanya amb la qual volem sensibilitzar la societat de la necessitat de fer-se mecenes de la creació i fer un cop de mà, per ajudar a tirar endavant a totes aquestes persones i projectes en temps de confinament i de crisi. Tens 2, 3, 5€ al mes per convidar-los a un cafè, els que abans et gastaves de tant en tant en xiclets o al bar? Per molt poquet els pots ajudar, no deixis que s'enfonsin. Depèn de tothom, de la ciutadania, no d'uns ajuts públics que no arribaran mai. Hi col·labores? #FesTeMecenes #GotaAGota #TuFasPossibleLaCreació