Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

Busquem més mans per arribar més lluny

Cada cop sou més persones creadores i més mecenes a qui atendre. I des de l'Aixeta, com a associació de promoció cultural sense ànim de lucre, creiem que és l'hora de créixer i de demanar un cop de mà per poder ajudar més i millor, perquè ara mateix arribem a tothom que ens ho demana però estem deixant de fer moltes millores i canvis que a la plataforma voldríem poder emprendre. Busquem concretament una persona que ens ajudi a atendre a creador(e)s i mecenes, i a una persona que hagi treballat en gestió cultural per tasques més específiques de suport a les campanyes de creadors.

Per això fem crida a qui tingui un parell d'hores al dia per poder comprometre's i col·laborar amb el projecte. Si voleu participar-hi o coneixeu algú que pugui estar-hi interessat, envieu-nos un mail a a [email protected] explicant-nos qui sou, què feu, què creieu que podeu aportar a l'Aixeta, quines millores hi faríeu, i com podem treballar en equip per seguir avançant conjuntament.