Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Busquem més mans per arribar més lluny

Cada cop sou més persones creadores i més mecenes a qui atendre. I des de l'Aixeta, com a associació de promoció cultural sense ànim de lucre, creiem que és l'hora de créixer i de demanar un cop de mà per poder ajudar més i millor, perquè ara mateix arribem a tothom que ens ho demana però estem deixant de fer moltes millores i canvis que a la plataforma voldríem poder emprendre. Busquem concretament una persona que ens ajudi a atendre a creador(e)s i mecenes, i a una persona que hagi treballat en gestió cultural per tasques més específiques de suport a les campanyes de creadors.

Per això fem crida a qui tingui un parell d'hores al dia per poder comprometre's i col·laborar amb el projecte. Si voleu participar-hi o coneixeu algú que pugui estar-hi interessat, envieu-nos un mail a a [email protected] explicant-nos qui sou, què feu, què creieu que podeu aportar a l'Aixeta, quines millores hi faríeu, i com podem treballar en equip per seguir avançant conjuntament.