Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Newsletter: Novetats tècniques a la plataforma

Moltes novetats: esborranys/programació, donacions (puntuals o mensuals), nivells de subscripció independents, i l'enllaç per compartir!
Benvolgudes creadores i creadors:
Tenim diverses notícies sobre les millores que hem estat incorporant a l'Aixeta.
Per començar, ja podeu guardar un esborrany de les vostres publicacions, que no estaran disponibles al públic fins que decidiu publicar-les. També podeu programar publicacions perquè es publiquin automàticament la data que decidiu. Vosaltres trieu la data i l’hora, i l’Aixeta s’encarrega de publicar el contingut i avisar els vostres subscriptors.
La segona millora és que hem afegit la possibilitat de sol·licitar donacions, puntuals o mensuals, que no estan lligades a cap recompensa. D'aquesta manera podeu demanar suport de la manera que s’ajusti més al vostre públic. I ells poden triar ajudant-vos un cop, o cada mes. Per deixar que la gent us aporti donacions, activeu l'opció a la pàgina de Nivells de subscripció.
També hem afegit la possibilitat d'oferir nivells de subscripció independents. Fins ara, i l'opció per defecte, és que una persona subscriptora d’un nivell més car automàticament té accés a tots els nivells de valor inferior, per tant, accés a tots els continguts corresponents. Però si ho ho preferiu, ara podeu decidir que els nivells de subscripció siguin independents, i només els subscriptors a un nivell particular tinguin accés als continguts d'aquell nivell. Només heu d'activar l'opció "Els nivells són cumulatius" a la pàgina de Nivells de subscripció.
Per últim, hem afegit una columna de Comparteix als Nivells de subscripció perquè sigui fàcil copiar l'enllaç d'un nivell i enganxar-lo en un tuit o una entrada de Facebook per facilitar que la gent s'hi subscrigui. Per exemple, “si t'agraden totes aquestes millores, ens pots fer una donació puntual o mensual clicant aquí!”.
Feu-nos saber si aquestes coses milloren la vostra experiència a l'Aixeta, i també què més necessiteu perquè l'Aixeta sigui una eina útil per a vosaltres.

Tindrem notícies molt interessants molt aviat... 
Moltes gràcies!
L'Equip de l'Aixeta