Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

NotIcias sobre aixeta

  • 126
    Mecenas

Gairebé a punt

per llançar!
Estem molt ansiosos d'obrir la plataforma a tothom. Fa dies que està gairebé a punt, però no del tot, i hem estat intentant ser molt curosos y pacients. No volem que entreu i que trobeu coses que no funcionen, o faltes d'ortografia, o un procès que no té sentit (ja en tenim prou d'aquests!) 

En aquest primer llançament, hi haurà unes prestacions clau que encara no funcionen, la principal de les quals és la cerca. De totes maneres, com que aquesta fase inicial és perquè vosaltres creadors pioners comenceu a fer les vostres pàgines i us acostumeu a la plataforma, la cerca no és la cosa més important. En canvi, poder penjar textos, imatges, àudios i vídeos, i que la plataforma funcioni segurament i còmode sí que ho són.

Bé, tingueu una mica de paciència i no us talleu amb correccions, preguntes i suggeriments perquè l'Aixeta us pugui ser útils. Volem crear una plataforma viva i dinàmica plena d'activitat i creativitat.