Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

NotIcias sobre aixeta

  • 126
    Mecenas

Crear en català té premi!

Comencem el Campionat Crea en català
T'has parat mai a pensar quina frase feta en català utilitzes més? Quina és la que més gràcia et fa o aquella que has sentit sempre a casa? Si encara no saps què té a veure això amb el campionat Crea en català posem fil a l’agulla (és que encara no saps de la missa la meitat!)
Des de l'Aixeta volem reivindicar la riquesa de la llengua catalana i les seves expressions tradicionals ben diverses. Un exemple d'aquesta riquesa és la quantitat de frases fetes que inclou i és en això on volem posar l'èmfasi de la competició. Per això, en aquest campionat 24 creadors/-es de l'Aixeta s'inspiraran en elles per crear contingut original i fer-te passar una bona estona. Esperem que cap dels creadors s'hagi quedat en blanc!
Des del 5 de desembre fins al 16, cada dia dos creadors/-es publicaran a les seves pàgines contingut relacionat amb una frase feta catalana i al Twitter de l'Aixeta podràs votar per aquella creació que més t'hagi agradat. Així doncs, ja veus que participar i votar és bufar i fer ampolles!
Les publicacions que més vots hagin obtingut passaran a les següents rondes, que continuaran el 18 de desembre i acabaran amb la gran final que tindrà lloc el 30 de desembre. Com pots veure en el calendari del campionat farem un descans per les dates nadalenques, el 24, 25 i 26 de desembre, perquè puguis gaudir de les neules i el cava tranquil·lament. Perquè ja se sap, el mes de desembre, el mes de les festes!
Ens hi juguem el coll que t'ho passaràs bé. Estigues a l'aguait de les nostres xarxes (Twitter, Facebook i Instagram) i inscriu-te al nostre butlletí per estar informat/-da.
——-

BASES DE PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT “CREA EN CATALÀ A L’AIXETA”

Qui organitza el campionat?
L'associació sense ànim de lucre Aixeta, amb domicili al C/ Maria, 11 (local), 08012, de Barcelona i número identificatiu G67322925, organitza amb finalitat promocional el Campionat “Crea en català a l’Aixeta”, per desenvolupar-se a través d'Internet, exclusiu per a persones que tinguin una pàgina creada a la plataforma Aixeta.cat, d'acord amb el que disposa l'apartat de condicions d’ús
Data d’inici i data de finalització
El campionat s'iniciarà el 5 de desembre i finalitzarà el 30 de desembre de 2020. El període de publicacions serà del 5 de desembre fins el 16 de desembre, ambdós inclosos, mentre que el període de votació serà del 5 de desembre fins al 30 de desembre, exceptuant el 17 de desembre i les nadalenques del 24, 25 i 26 de desembre, que no hi haurà votacions. Les dates de les votacions de les semifinals seran el 27, 28 i 29 de desembre i la final serà el 30 de desembre.
Requisits de participació
Els requisits de participació són els següents:
  • Omplir el formulari de participació abans de les 23:59h del 22 de novembre.
  • Tenir una pàgina com a creador/-a a Aixeta.cat com a mínim durant el període del campionat.
  • El creador/-a ha de publicar el contingut amb el que participa al Campionat a la seva pàgina de l’Aixeta. El contingut ha d'estar en obert, com a mínim mentre estigui participant en el Campionat.
  • El creador/-a es compromet a fer la seva publicació al dia i a l'hora assignada.
  • La publicació ha de ser en català. Si es tracta d’un contingut sense text, la descripció ha de ser en català.
  • La publicació haurà d’estar relacionada o contenir la frase assignada (vegeu l’apartat Mecànica del Campionat).
El total de participants serà de 24 creadors/-es i se seleccionaran segons ordre d’inscripció a través del formulari. 
El tipus de contingut és completament lliure —conte, poema, cançó, guió, sèrie, còmic, il·lustració, opinió i més— sempre que respectin les condicions d’ús pròpies d’Aixeta.cat.

Mecànica del campionat

La mecànica del campionat és la següent: 
El Campionat es dividirà en dues fases: RONDA CLASSIFICATÒRIA i RONDES ELIMINATÒRIES.
La RONDA CLASSIFICATÒRIA es desenvoluparà com segueix:
Cada dia durant la ronda classificatòria hi haurà un enfrontament per una frase feta en català per part de dos contrincants. Cadascú haurà de penjar el seu contingut a la seva pàgina a l’Aixeta entre les 0:01h i les 8h del dia en qüestió. 
A les 8h del matí, al compte de l’Aixeta de Twitter (@AixetaInfo) començarem la votació que durarà fins les 0:00h de la nit. Entre tots animarem a les xarxes social a entrar a les pàgines dels contrincants, mirar els continguts, avaluar la creació a partir de la frase feta, i votar al seu preferit. La publicació més votada passarà a la següent ronda i haurà de mantenir la publicació en obert. Aquesta ronda classificatòria s’iniciarà el 5 de desembre i finalitzarà el 16 de desembre. 
Les RONDES ELIMINATÒRIES es desenvoluparan de la següent manera: 
Les publicacions més votades de la ronda classificatòria passaran a competir entre elles per parelles. Així, durant 10 dies es realitzaran enquestes al compte de Twitter de l’Aixeta (@AixetaInfo), amb el mateix funcionament que en la ronda anterior però en aquest cas la competició serà entre publicacions amb frases diferents. Per tant, per arribar a la final s'hauria de passar per tres rondes i l’eliminatòria final. 
Durant les rondes eliminatòries, el creador/-a no haurà de realitzar cap tasca, més enllà de fer difusió de la competició. Els creadors/-es seran comunicats per correu electrònic si passen o no a la següent eliminatòria, i en cas que sí, quin dia es produirà per tal que puguin fer-ne difusió. 
Aquesta fase s’iniciarà l’18 de desembre i s’acabarà el 30 de desembre, amb excepció del 24, 25 i 26 de desembre. 
Si necessiteu més ajuda, sempre ens podeu contactar directament a [email protected]. Estem a la vostra disposició.
Premis
Els premis consistiran en 200 euros pels dos finalistes i 300 euros pel guanyador/-a. 
Hi haurà també un premi de 100€ al creador/-a que hagi augmentat més el nombre de mecenes durant el període del campionat. Aquest premi no serà acumulable, és a dir, no podrà ser atorgat a un finalista o al guanyador/-a.