Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

Mònica Terribas a Catalunya Radio: “Si entreu a l'Aixeta hi ha un munt d'artistes als quals podeu ajudar”

Mònica Terribas Cat Radio 22Jun2020 6:57h

This video is being processed
Mònica Terribas sobre l'Aixeta al Matí de Catalunya Ràdio: “A l'Aixeta hi ha un munt d'artistes als quals podeu ajudar”
“Ahir, Dia de la Música, ens preguntàvem, com sobreviurà la música en els nostres Països Catalans si no els ajudem? Com sobreviurà la cultura en general? Ahir vam aprofitar per pensar-hi a través del projecte de micromecenatge continu l'Aixeta perquè cadascú de nosaltres pot ser un petit, minúscul mecenes dels grups i artistes que ens agraden per mantenir-los vius i creant. Ahir en parlàvem amb Borja Penalba i Mireia Vives però tants d'altres, si entreu a l'Aixeta ho veureu, perquè en l'expositor hi ha un munt d'artistes als quals evidentment podeu ajudar. Poden formar part de les teves vivències, el vostre micromecenatge i també així de la seva supervivència.” 
—Mònica Terribas al Matí a Catalunya Ràdio a les 6:57h arran de la conversa d'ahir amb Mireia Vives i Borja Penalba en el marc de les #ConversesAixeta