Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 125
    Subscribers

La primera Festa de l'Aixeta!

Us convidem a la primera Festa de l'Aixeta! Serà el dimecres 18 d'octubre de 2023, a partir de les vuit del vespre, a la Sala Luz de Gas de Barcelona!

Amics i amigues, tenim una notícia important per compartir amb vosaltres! Us presentem la primera Festa de l'Aixeta! Serà el proper dimecres 18 d'octubre de 2023, a partir de les vuit del vespre, a la Sala Luz de Gas de Barcelona!

La Festa de l'Aixeta és un esdeveniment que s'anirà repetint cada any en diferents ciutats dels Països Catalans, i vol ser un aparador representatiu dels projectes culturals i comunicatius que acull la nostra plataforma. En aquesta primera edició ens estrenem a la capital catalana. Serà un espai de celebració de la creació cultural feta en la nostra llengua, lloc de trobada del micromecenatge i l'autogestió, i hi podreu gaudir d'un munt d'espectacles!

🎶 Voralaigua (música)
📖 Alguer Miquel i Pau Alabajos (poesia)
🎶 Lia Sampai (música)
🎶 Cesk Freixas (música)
🗨️ Liz Castro i Xavier Antich (conversa)
😃 Godai Garcia (humor)
🎶 El Pony Pisador (música)

Entrada general: 10€
Entrada solidària / fila zero: 15€

Podeu comprar les vostres entrades aquí: ticketic.org/ca/entrades/la-festa-de-laixeta
Aixeta
29 September 2023