Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Aixeta

The Aixeta BLOG

  • 126
    Subscribers

GRÀCIES! Resultats de la campanya "Suma i Multiplica't".

L'Aixeta reparteix casi 4000€ per a la creació en català!


La campanya “Suma i Multiplica't” de l'Aixeta per impulsar la creació en català ha sigut un èxit rotund. Les xifres parlen per sí soles: 348 mecenes nous i 3.909,5€ repartits en 2 mesos i mig. Vistos els resultats, podem afirmar categòricament que el micromecenatge continu funciona, i que la gent té ganes de col·laborar i d'aportar el seu granet de sorra per millorar la salut de la cultura catalana.

Han sigut 23 creadors/es els que s'han beneficiat dels avantatges de la campanya. L'Aixeta duplicava les noves aportacions mensuals que es rebien, i permetia entrar al sorteig de les subvencions de 100€, 300€ i 500€ als qui superessin les barreres dels 10, 30 i 50 mecenes nous. Cesk Freixas ha quedat en 1a posició, captant-ne 55 i guanyant la subvenció de 500€ i Lia Sampai, amb 53 mecenes nous, ha sigut la guanyadora de la de 300€. 

“Abans explicava què era l’Aixeta particularment a la gent i cara a cara,” ens ha explicat la Lia. “Alguns s’animaven, sobretot els més propers. Ara he optat per marcar objectius acotats. Em sembla més fred que el que feia abans i em costa més fer-ho així, però va increïblement millor”. Un bon exemple de que si perdem la por a demanar i agraïm el suport com cal, la gent col·labora.

“Als nostres creadors els hi costa fer autobombo,” explica la Liz Castro, fundadora de l'Aixeta, ”és per això que hem fet aquesta campanya; per incentivar i donar-los una petita empenta perquè surtin a promocionar-se. L'avantatge d'un sistema de micromecenatge continu és que molt de temps després de que s'acabi la campanya, els creadors continuaran rebent el suport regular dels seus seguidors i podran seguint creant.”

Per a més informació sobre el micromecenatge continu i l'Aixeta en particular, visita www.aixeta.cat o envia'ns un mail a [email protected].
Aixeta
03 February 2023