Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Tardor endins….

Novetats a l'Aixeta per a la tardor 2019
Ens endinsem en la tardor i segueixen arribant noves incorporacions a l’Aixeta. Des del País Valencià s’han obert pàgines tant el magazine de cultura i tendències Tresdeu com la influencer Miss Tagless, que ja avisa que “xarre, i xarre molt!”. 
També des de la galàxia de les xarxes socials arriba la família Caricú, que des de fa unes setmanes fan arribar les aventures familiars. En arts visuals donem la benvinguda a diversos artistes, des del brasiler Isac Galvão, “un dibuixant interessat en molts temes” com ell mateix es defineix”, a les vinyetes d’actualitat des de la Catalunya interior que traça en Quim Sosa. L’últim fitxatge que tenim és el dissenyador Logodynamo, que a través de l’Aixeta et vol “oferir un torrent d’imatges”, o sigui que prepara’t!
Per als amants del #tech, si et diem que “programar es una mierda” possiblement creuràs que a l’Aixeta ens hem trastocat, però si entres a la pàgina del podcast amb aquest nom que enfoca el món de la programació amb humor segurament ho veuràs diferent.
De lletraferits destaquem la ploma d’en Pere Pèries, que ens delecta des de fa dies amb poemes i altres delícies, la de Mad Writer, que revela que escriu curt però somnia llarg, i ja ha començat a publicar un vell conegut de la plataforma, en David Caño, o sigui que no te’ls perdis!
Aquests propers mesos ens hem proposat donar més suport encara a les nostres creadores i creadors analitzant totes les noves propostes que aterren a la plataforma cercant ajut per al seu micromecenatge continu. A diferència d’altres plataformes de micromecenatge, a l’Aixeta assessorem cadascuna de les persones que s’obre una pàgina, ens preocupem perquè trobi el seu públic i que la font de finançament comenci a rajar. Sumat a l’esforç que cadascuna de les persones creadores hi posi (difusió entre el seu entorn, a través de les seves xarxes socials i contactes, perquè es facin mecenes), estem segures que de mica en mica els resultats aniran arribant. Ànims a tothom!
Una mica de moviment per acabar? Doncs és el moment de descobrir les propostes de la ballarina Montse Morilla… 
Gràcies per la teva confiança, seguim remant tardor endins!