Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Regala l'Aixeta

Ara pots regalar subscripcions a la pàgina de qualsevol creador de l'Aixeta, al nivell que vulguis i per la quantitat desitjada.

Bon dia, aixetista!

Ara que estan a punt de començar les festes nadalenques, malgrat que aquest any no les podrem celebrar com ens agradaria, volem presentar-te la campanya REGALA L’AIXETA, una oportunitat de compartir els teus creadors preferits amb les persones que més estimes. Perquè, en el fons, no hi ha cap regal més fructífer que la cultura! Ni millor manera de relacionar-se que compartir-la!
REGALA L’AIXETA és una proposta que et permet regalar subscripcions a la pàgina de qualsevol creador de l’Aixeta, al nivell que vulguis i per la quantitat desitjada. Un regal perfecte per fer aquest Nadal (o durant tot l’any), per a l’amic invisible, la persona a qui no saps mai què regalar o per sortir del pas al darrer moment!
Anima-t’hi i regala Aixeta. Només has d’anar a la pàgina del creador que escullis i clicar sobre la pestanya “SUBSCRIPCIONS”. Tria el nivell i els mesos de subscripció que vols donar i pica sobre el botó “Regala-ho”. Després de pagar, t’arribarà un correu electrònic amb una carta que hauràs de reenviar a la persona afortunada amb les instruccions perquè es doni d’alta i comenci a gaudir del creador que hagis escollit per a ella. Més fàcil impossible!
Regalem cultura, regalem creadors, fem nous mecenes.   
Qualsevol dubte, estem a la teva disposició!
Salut i bones festes!

L'Equip de l'Aixeta
[email protected]