Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 125
    Mecenes

Per la nostra autogestió, fes-te mecenes de l'Aixeta!


Bon diumenge i bona prèvia de la Diada, amics i amigues!
Subscriu-te i fes-te mecenes de l'Aixeta clicant aquí!


Avui encetem el desè dia de la campanya #PerLaCreacióEnCATALÀ per fer possible l'autogestió de l'Aixeta, la plataforma catalana de micromecenatge continu. En aquestes primeres jornades hem aconseguit sobrepassar el llindar del 50% de l'objectiu que, com sabeu, consisteix en arribar als 150 subscriptors. Això vol dir que, des de l'inici de la campanya, ja hem aconseguit 42 nous mecenes, però encara ens en falten 38 per a fer-ho possible.

Arribar a les 150 subscripcions (o 150 mecenes, que és el mateix) significa fer un pas molt important per l'Aixeta, ja que la plataforma començarà a funcionar de manera autogestionada, i això ens permetrà començar a implementar millores i un seguit de noves funcionalitats, que esperem poder començar a treballar aquesta mateixa tardor.

Ens ajudeu a fer créixer l'Aixeta? Podeu triar un nivell de subscripció en aquest enllaç, i podeu subscriure-us per 1€, 3€, 5€, 10€ o 25€ al mes! Gota a gota, totes les aportacions, per a nosaltres, són necessàries, importants i especials!

Fes-te mecenes de l'Aixeta clicant aquí!

Aixeta
10 Setembre 2023