Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Newsletter: Benvinguda als primers creadors!

La primera setmana de l'Aixeta: els primers creadors
Aquesta ha estat una setmana molt emocionant. Vam constituir l'Aixeta com a associació sense afany de lucre, amb l'objectiu principal de fomentar la cultura en el sentit més ampli. Ja tenim NIF!

Vam obrir l'Aixeta als primers creadors i alguns dels més atrevits ja han creat les seves pàgines. No saps la il·lusió que ens fa!

Per exemple, pots visitar la pàgina fotogràfica de Natura a casa, la pàgina agrícola formatgera d'El Pastor de Riudaura, i la d'escriptura americanocatalana de la Roser Rovira i la pàgina musical del cantador i caçador de cançons, Ramon Manent... i també les dels que estem muntant els de dins l'Aixeta: Monegre i Catalonia Press. N'hi ha moltes més en construcció que aviat estaran disponibles. I hi esperem la teva!

Si necessites ajut o tens qualsevol dubte, escriu-nos. Estem a la teva disposició, sobretot aquestes primeres setmanes.

Fins que puguem, ens oferim també per fer la traducció de la teva pàgina a l'anglès. Només ens ho has de demanar.

Aquesta setmana treballem en la pàgina de cerca perquè als teus mecenes els sigui molt fàcil trobar-t'hi. La podràs començar a utilitzar la setmana vinent.

Anirem afegint documents d'ajut, notícies, i consells i trucs al blog. Vine a fer-nos una visita!

Gràcies per acompanyar-nos en aquest viatge emocionant!
Aixeta
21 Novembre 2018