Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Aixeta

Notícies i projectes de l'aixeta

  • 126
    Mecenes

Gràcies... i una oferta de feina!

Estimada família de l'Aixeta:
Els objectius d'aquesta carta són dos: agraïment i explicar-vos per què busquem algú per treballar amb nosaltres.
Aquest any hem recaptat gairebé cent mil euros pels nostres creadors i creadores gràcies a tots vosaltres. És una xifra petita i gran alhora.
Ho hem fet entre tots. Els més de 180 creadors de la plataforma i les més de 1.000 persones que hi fan mecenatge continu, cada mes. Al llarg de l'any passat vam fer més de 17.629 cobraments a un promig de 5,4€ per cobrament. És una clara millora respecte al 2020, quan vam cobrar 10.710 subscripcions a un promig de 4,76€ per un total de 51.021 euros. Gairebé hem doblat els ingressos pels nostres creadors!
Donem les gràcies als creadors que han tingut l'empenta per fer les seves creacions i presentar-les a la seva comunitat, engrescant-la a participar-hi. 
També als mecenes que han aportat el seu granet de sorra per donar suport als seus creadors i creadores preferits.
I no hauríem pogut arribar fins aquí sense l'ajut dels mecenes de l'Aixeta mateixa, els quals ens envien dos o cinc o més euros cada mes per ajudar-nos a seguir dempeus. Sense vosaltres, no estaríem aquí. Gràcies!
També al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que ens ha donat una empenta els dos últims anys.
Però el nostre objectiu és crear un ecosistema entre creadors i les seves comunitats que sigui autosostenible. Per fer-ho, volem contractar una persona que ens pugui ajudar a donar més suport als creadors, atraure més mecenes i fer conèixer més l'Aixeta en general i el micromecenatge en particular..
Específicament, busquem algú que pugui donar ajudar amb les diverses campanyes que fem:
  • Acompanyament als creadors: animar-los a publicar continguts, resoldre els dubtes tècnics que els puguin sorgir, donar-los suport en la seva cerca de mecenes.
  • Xarxes: crear campanyes per maximitzar la visibilitat de l'Aixeta i els seus creadors, newsletter quinzenal.
  • Tresoreria: buscar subvencions que ens puguin beneficiar, desenvolupar un pla per fer autosostenible l’Aixeta.
Si ets o coneixes algú que pugui tenir aquest perfil, envia'ns un missatge! Volem parlar amb tu!
Amb moltes ganes d'un nou any fort!
Salut,
Liz Castro
Fundadora de l'Aixeta
Aixeta
14 Febrer 2022